Archive for February, 2018

Project R | The Play Room

February 14th, 2018

We’re back today to share another space in the Project R home we recently wrapped up – did you see the living room? We are so thrilled to see this home featured in a huge 16 page spread in the latest issue of vtwonen magazine that we are taking you on a room-by-room tour all week. Today we are taking you through the play room! With two young children our client wanted to create an inviting space where they could play, create, relax and explore. Here’s what we came up with!

A bit of a recap on this project: When our client enlisted us to help her with her home at the end of 2016, the goal was to add style, personality, function and a overall sense of cohesion to her newly renovated family home. Characteristic, layered and collected with a muted but joyful palette and an overarching family atmosphere was the brief. Let’s jump right in! Get the full scoop

Project R | The Living Room

February 12th, 2018

It’s always exciting to reach the end of a project but to see it published in print makes it that much more rewarding. When our client enlisted us to help her with her home at the end of 2016, the main agenda was to apply a fresh layer of style, personality, function and a overall sense of cohesion to her newly renovated abode which she shares with her husband and two children. The results are a characteristic and layered residence that blends modest sophistication with a muted but joyful palette, with an overarching family atmosphere. Today we are thrilled to see this home featured in a huge 16 page spread in the Dutch title vtwonen magazine and thought it would be fun for those of you who read this blog but don’t have access to vtwonen, to walk you through each space over the coming week. We’ll be sharing the living area, kitchen, play room, kids bedroom and guest bedroom plus a ton of resources so you can shop the tour yourselves. Let’s start today with the living room!

Renovator and project manager by profession, our client had already tackled the structural aspects of her spacious home, with the goal of creating a sense of comfort in what was otherwise a large and uninviting living space on the ground floor. When we stepped in, the starting point was clear with various interesting areas and a host of furniture to work with. While we like to work from the base upwards, the leg work had already been put, our client having already reworked the layout to maximise the functionality of each area. In the living room, what was initially a very large open space had been divided into various rooms and created an interesting yet functional home for her family of four. All  that was missing the finishing touch and a sense of cohesiveness throughout, and that’s where we come in!

Get the full scoop